CASELIO TAPÉTÁKKAL ÉS TEXTILEKKEL BŐVÜL KÍNÁLATUNK

Kínálatunk 2019 Január 14.-től a Caselio márka tapétáival és szöveteivel bővül.  Nagy örömmel mutatjuk be az idei, legújabb kollekciókat, melyek ide kattintva megtekinthetőek.


Magas minőségű festhető tapéták

2018.10.18 Magas minőséget képviselő festhető tapétákat szeretnénk bemutatni. Az Anaglypta márkanéven futó kollekció az Erfurt csoport tagjaként 1887 óta gyárt tapétákat. A kollekció ide kattintva megtekinthető.


Textiltapétákkal bővül a termék kínálatunk

2018.10.18. A mai naptól a német Desima textiltapétákkal bővül kínálatunk. A német gyártónak jelenleg 2 katalógusa van, melyek már megtekinthetőek. A termékek 100cm szélesek és folyóméterben rendelhetőek. A kollekció ide kattintva megtekinthető.


York tapétákkal bővül a kínálatunk

2024.01.10. Nagy örömmel jelentjük be, hogy megállapodást kötöttünk a tradícionális múltra visszatekintő, amerikai York tapétagyárral A megállapodás szerint 12 katalógust fogunk elsőként bemutatni, melyek a közép, közép-felső árszegmenst képviselik. A katalógusokat már nagyon izgatottan várjuk, melyek a napokban fognak megérkezni. Read more…


Light&Light

Day & Night világító tapéta kollekció Különleges felületkezelési tecnológiájának köszönhetően, különösen lámpaoltás után varázsolhatod egyedivé a falakat ezekkel a poszterekkel. 


Homlokzati és fürdőszobai tapéta.

INSTABILELAB Tapéta a vízzel közvetlen kapcsolatos falakra is Az olasz design és a legkorszerűbb technológia ötvözete válaszolja meg azt az örök kérdést, hogy rakhatunk-e tapétát a fürdőszobába. A „vizes” falakra is bátran választhatjuk, hiszen különleg alapanyagának és felületkezelési technológiájának köszönhetően, Read more…