GLAMORA

glamora-logo (1)
KOLLEKCIÓ MEGTEKINTÉSE A FLICKR-EN

VÁLASZTHATÓ ALAPANYAGOK

GLAMDECOR

A GLAMDECOR 

 

vinil bevonattal ellátott, szövetszerű anyag, ideális a belső falak 

díszítésére, normál felhasználási körülmények között.


Könnyen instalálható és eltávolítható, mosható, tűzálló és 

környezetbarát. Az enyhe domborítás mélységet, textúrát ad, és kiemeli

 a mintákat.

GLAMMETAL

A GLAMMETAL 

 

olyan falburkolat, amely a fém és a csillogó selyem irizáló reflexióját kölcsönözte az építészeti felületeknek, a kifinomult, mégis lényeges stilisztikai idióma révén, amely a divat és a design ötvözéséből ered. A textíliák konzisztenciáját idéző vékony fémes bevonat ötvözésével és irizáló hatású játékkal válik ellenállhatatlanná. 
A belső falak és mennyezetek fedésére alkalmas, a grafika és az anyag végtelen kombinációinak köszönhetően fokozza a Glamora kollekció couture-stílusát.

GLAMACOUSTIC

GLAMACOUSTIC | ACOUSTIC

 

Az akusztikai kényelem egyike azon tényezőknek, amelyek hozzájárulnak a környezeti wellness javulásához. A különleges beltéri terek akusztikai tervezésében a GLAMACOUSTIC kiváló akusztikai tulajdonságainak köszönhetően javítja a környezet kényelmet. A GLAMACOUSTIC kétrétegű vinilburkolat falra és mennyezetre, differenciált rétegekből. Megfelel a hangvisszaadási követelményeknek és helyes rezonanciát hoz létre, ezáltal növelve a hallható frekvenciák tisztaságát.
A falon elhelyezett külső réteg nagy abszorpciós kapacitásának köszönhetően érzékenyen csökkenti mind a külső zajokat, mind a zajt kibocsátott tárgyak diszperzióját.

GLAMTEC

GLAMTEC | VÍZRE TERVEZVE

 

Egy új, vékony és ellenálló felületből eredő, felfedezhető és tapasztalt érzelem, a Glamora kreativitása és minősége. Minden kollekcióban rendelkezésre áll, minden formának és esztétikának megfelelően, anélkül, hogy aggódnia kellene a vízzel, a gőzzel és a páratartalommal való érintkezés miatt. Legyen szó akár wellness központról, fürdőrészlegről vagy zuhanykabinról, a GLAMTEC hosszú távú építészeti megoldást nyújt. 
Olyan innováció, amely a Designer Kitchen & Bathroom Award címet kapta, a design területen a legrangosabb nemzetközi díjak egyikét. 

Ha szeretne kitörni a megszokott hidegburkolatok világából és valami egyedire, különlegesre vágyik, a GLAMTEC kiváló választás. 

GLAMDECOR
GLAMDECOR
GLAMMETAL
GLAM METAL
GLAMACOUSTIC
GLAMACOUSTIC
GLAMTEC
GLAMTEC

NEMZETKÖZI DÍJAK

dkb-awards-2015
byh-awards-2013
Archiproducts_Winner-100-940x940